De meest uitgebreide digitale plantenlijst

Met de Kenmerken-software van Infogroen, haalt u de meest complete botanische bibliotheek in huis. Door middel van één grote database met meer dan 80.000 verschillende planten, kunt u precies de planten kiezen die voldoen aan uw criteria. 

De perfecte software voor uw beplantingsplan

Een beplantingsplan maken wordt kinderspel met de geavanceerde plantenlijsten van Infogroen. De grote database met plantnamen en kenmerken, bevat meer dan 10.000 foto’s, voldoet aan de internationale standaard en is taxonomisch volledig correct. 

Onze software kent dan ook veel voordelen. De grootste voordelen zijn onder andere:
•    Een zeer complete plantenbibliotheek - gebaseerd op de officiële plantennamenlijst van Stichting Beurshal.
•    Hoog gebruiksgemak - toegankelijke filter- en selectiemenu’s maken het gemakkelijk om de plant naar uw criteria te vinden.
•    Altijd beschikbaar - u heeft uw eigen botanische bibliotheek altijd binnen handbereik doordat deze 24/7 online is.
•    Altijd actueel - De namen, informatie en foto’s worden actief beheerd.

Bruikbaar voor al uw hovenierswerkzaamheden

De Kenmerken-software is een must-have voor iedere hovenier. Als hovenier zijnde is het binnen onze software mogelijk om een ‘’eigen bestand’’ te selecteren. Hierin maakt u een eigen selectie van al uw gewenste planten en kenmerken. Deze selectie kunt u vervolgens gebruiken voor onder andere offertes en facturen, maar ook in de uitvoering, aanleg, bestellingen en de administratie. Hiermee is deze software onmisbaar voor uw perfecte beplantingsplan! 

Meer weten? Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze software? Of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 0172-235444 of door te mailen naar info@infogroen.com. Wij helpen u graag verder!