Sales

Bob de Richemont
Software adviseur
Is in maart 2020 begonnen als business consultant sales en daarmee een welkome versterking van het bestaande verkoopteam bij INFOGROEN.
Frank Raanhuis
Software adviseur
Is onze altijd vrolijke productspecialist in HelixCAD.
Jan Kastelein
Software adviseur
Is al jaren een van de drijvende krachten van INFOGROEN en onze specialist Boomkwekerij.
John Willemsen
Mede-oprichter en commercieel directeur
Is als mede-oprichter en commercieel directeur het gezicht van INFOGROEN. Na zijn opleiding aan de Hoge School voor Tuin- en Landschapsinrichting in Boskoop startte hij samen met Stef Boersen meteen in 1988 met zijn missie:

Servicedesk

Annemieke Cok-Tempelaar
Software adviseur
Is onze specialist in GROEN-Calculatie, het programma waar ze zelf jarenlang mee werkte bij een groenvoorzieningbedrijf.
Elmar Visser
Software adviseur
Elmar is onze softwareadviseur die sinds 2015 breed ingezet wordt binnen het Orderteam. Daarnaast is hij specialist voor GroenVision Order.
Els Leune
Administratief medewerker & Software adviseur
Is onze accurate boekhoudspecialist. De Groen-Boekhouding en Vision-Boekhouding kent voor haar vanzelfsprekend geen geheimen.
Erwin Loomans
Software adviseur
Krijgt u aan de lijn als u de servicedesk belt met technische vragen.
Jennifer van Veghel - Klein Goldewijk
Software adviseur
Vindt ook na een kleine tien jaar het werken op de servicedesk nog steeds een uitdaging. Als allrounder kent zij het antwoord op (bijna) alle vragen over al onze programma’s.
Kean van der Sman
Software adviseur
Kean van der Sman is in oktober 2019 begonnen als software-adviseur bij INFOGROEN. Hij bemant samen met zijn collega’s de service desk voor de hoveniers en groenvoorzieners.
Mark Hessels
Software adviseur
Is softwareadviseur voor de hoveniers onder onze klanten. Met zijn opleiding aan de HAS in Den Bosch weet hij precies waar hij over praat.
Patrick Vianen
Software adviseur
Is onze specialist hardware. Hij regelt alles tot in de puntjes voor zowel collega’s als klanten. Daarnaast is hij breed inzetbaar met zijn ervaring in
Robert Sterkenburg
GROEN-Software adviseur
Is sinds begin 2012 support medewerker voor GroenVision Order.
Theo Bauhuis
Software adviseur
Implementeert onze software bij hoveniers en groenvoorzieners. Deze stabiele factor verzorgt het hele traject van installatie, inrichting tot instructie.
Yorrick Smit
Software adviseur
Yorrick is een van de software adviseurs die u aan de lijn kan krijgen wanneer u de servicedesk belt. Daarnaast geeft hij ook begeleiding op locatie voor Groenvision en denkt graag met u mee van disclaimer in HTML tot labelprinter.

Intern

Diane Hoogenboom
Administratief medewerker
Is een veelzijdige duizendpoot die de totale inkoop en de logistieke organisatie van alle orders voor haar rekening neemt.
Erik Aarsen
Operationeel Manager
Is Operationeel Manager en verantwoordelijk voor alle werkzaamheden van consultancy, planning, servicedesk en back office.
Lambert Willemsen
Ontwikkelaar
Is softwareontwikkelaar en informatie-analyticus. Samen met onze vakspecialisten zorgt hij dat nieuwe ontwikkelingen in de markt en de vraag naar nieuwe functionaliteiten zo goed en snel mogelijk worden ingepast in
Marco Kamps
Ontwikkelaar
Is software-ontwikkelaar en programmeur. Verder is hij actief in de verkoop en implementatie van branchepakketten buiten de groensector.
Nic van Dijk
Ontwikkelaar
Nic is programmeur bij INFOGROEN sinds de herfst van 2018.
Stef Boersen
Mede-oprichter en financieel directeur
Is als mede-oprichter en directeur de stille kracht van INFOGROEN. Hij heeft de touwtjes in handen als het gaat om beleid, personeel en financiën.
Ton Vincenten
Operationele aansturing
Ton is projectleider en is daarnaast verantwoordelijk voor de planning en de debiteurenadministratie. Ook is hij mede-verantwoordelijk voor de verkoop binnendienst.