• GroenVision Kenmerken en HelixCAD: de perfecte match!

  HelixCAD is dé tekensoftware voor de groene professional. Lees verder voor een samenvatting van de extra functionaliteit door de koppeling met het beplantingsprogramma GroenVision Kenmerken.

  Met het beschikbaar komen van het beplantingsprogramma GroenVision Kenmerken is direct ook de koppeling tussen GroenVision Kenmerken en HelixCAD gemaakt. De koppeling is tweeledig. Ten eerste gebruikt HelixCAD de uitgebreide plantenbibliotheek van GroenVision Kenmerken. Daarnaast is de gemaakte plantlijst beschikbaar voor gebruik in GroenVision Kenmerken.

  Stel u wilt plantinformatie koppelen aan een getekend object (bijvoorbeeld een planten vak). Hierbij kunt u de GroenVision plantenbibliotheek gebruiken (bijna 4000 planten!).

     

  Bij veel van deze planten is standaard al een plantafstand ingesteld. De <object status> zal, in combinatie met de knop <oppervlakte>, razendsnel de oppervlakte voor u berekenen plus de totaal benodigde hoeveelheid beplanting. De totale hoeveelheid of het aantal planten per m2 is vanzelfsprekend te muteren. Uiteraard kunt u ook vaknummers toekennen.

  De totaalinventarisatie is de totale plantlijst in GroenVision Kenmerken. Deze kunt u ook direct koppelen aan een project (mits men beschikt over GroenVision Projecten). Met de grote hoeveelheid foto’s beschikbaar in GroenVision Kenmerken kunt u eenvoudig mooie plantlijsten met foto maken. Ook kunt u met GroenVision Kenmerken plantlijsten  zoals een bloeischema maken.

   

  Bent u geïnteresseerd in de koppeling tussen HelixCAD en GroenVision Kenmerken? Neem dan contact met ons op: mail naar info@infogroen.com of bel met +31 (0)172-235444.