Tijdens de opleiding aan de Rijks Hoge School voor Tuin- en Landschapsinrichting te Boskoop (is nu Larenstein in Velp) zijn de eerste stappen gemaakt om software te ontwikkelen binnen het groen. Na het afstuderen van de aandeelhouders (Stef Boersen en John Willemsen) in 1988 is INFOGROEN officieel van start gegaan en binnen 1 jaar waren er de eerste gebruikers bij hoveniers/groenvoorzieners, gemeentes en het onderwijs. Enkele jaren later is ook voor de boomkwekerij de GROEN-Software beschikbaar gekomen. Een groot aantal gebruikers van het eerste uur maken nog steeds gebruik van de INFOGROEN oplossingen.

Vanaf het begin is INFOGROEN gestaag gegroeid en zijn er op gezette tijden nieuwe collega’s bijgekomen. Totaal zijn nu rond de 25 groen-professionals iedere dag bezig om te zorgen dat u als gebruiker perfect gereedschap heeft om uw bedrijf te ondersteunen. Voor zowel kleinschalige als grote bedrijven zijn afzonderlijke opties beschikbaar.

In 2007 is besloten om ontwikkel technisch  “het roer om te gooien”  en zijn we vanaf niets GroenVision gaan ontwikkelen. Na enkele jaren intensief ontwikkelen met een nieuw team is sinds januari 2011 GroenVision beschikbaar. Vandaag de dag ervaren zowel de gebruikers als wijzelf de voordelen van GroenVision qua gebruiksgemak, mobiele toegang, sneller werken en uitgebreide reportgenerator.